top of page

Kursdager i juryering og instagram

De to siste dagene har vært spekket med kurs for medlemmene i Bergen Fotograflaug. Vi har lært masse nyttig og til deltagernes store glede fikk vi i tillegg softis og popcorn i pausene.


På søndag startet vi med juryeringskurs med Jens Eldøy. Her fikk vi et større innblikk i hvordan en juryering av fotokonkurranser foregår og hva som gjør at et bilde blir trekt opp eller ned i poengsum. Vi fikk også prøve jurysystemet som brukes i Landskonkurransen og trene på å gi andre sine bilder poengsum. God kunnskap å ta med seg videre! Både i egne deltagelser, og eventuelt som jury senere.


Juryeringskurs med Jens Eldøy. Foto: Veronika Stuksrud


På mandag var det Instagram-kurs med Stenersen Media som stod på agendaen. Fokuset var på hvordan vi fotografer kan bruke instagram på en best mulig måte. Det begynte med foredrag hvor vi lærte om hvordan tiltrekke følgere og nå ut til potensielle kunder, øke synligheten, hvordan du kommuniserer at du er rett fotograf å booke, hvordan planlegge markedsføringen pluss mye mer. Etter lunsj fikk vi utdelt arbeidsbøker, sjekklister og øvelser, slik at vi kunne begynne å jobbe med kontoene våre med en gang med veiledning fra Maria og Silje Stenersen underveis.


Instagram-kurs med Stenersen Media. Foto: Veronika Stuksrud


Tusen takk for bra kurs! Vi er både giret og inspirert til å være flinke fotografer og markedsføre oss videre!55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page