top of page

Topp 10 i Landskonkurransen 2021

Bergensfotografer gjør det sylskarpt i nasjonal konkurranse. Fem av medlemmene i Bergen Fotograflaug har kommet blant topp 10 i forskjellige kategorier i Landskonkurransen 2021. Her har dere litt informasjon om Landskonkurransen og hvem som er blant topp 10.

Landskonkurransen er årets største konkurranse for fotografer arrangert av Norges Fotografforbund. Her kårer landets beste bilder i en rekke kategorier, i tillegg til at deltakeren med flest poeng totalt sett blir Årets fotograf NFF.

Mer info kan du finne på landskonkurransen.no og fotografforbundet.no


Vinner-resultatene kommer ut i mai, og vi venter i spenning!

Bergenske fotografer som er blant topp 10 i Landskonkurransen og i hvilken kategori:

Arne Beck, 1 i Klassisk Portrett, 2 i Kommersielt

Pernille Sommer, 1 i Reportasje og 1 i Kreativt portrett

Veronika Stuksrud, 2 i Reportasje

Christin Eide, 1 i Bryllup

Natasha Busel, 1 i BarnOm fotografene:

Arne Beck er fagutdannet fotograf og har jobbet som profesjonell fotograf i 20 år. I 2018 ble han kåret til årets fotograf i Norge og i 2020 mottok han en 5. plass i European Photographer Of The Year. Beck jobber nasjonalt og internasjonalt med prosjekter i alle størrelser og kategorier. Beck har i tillegg til fotoutdannelsen studert kunsthistorie og nevroestetikk ved UiB og gjør foredrag om temaer innen visuell markedsføring.

Kontaktinfo: Arne Beck, arne@arnebeck.no , +47 97772223, www.arnebeck.noPernille Sommer er en fotograf basert i Bergen, og er en av drivkreftene bak det kreative-kollektivet Evig Studio. I tillegg til langtids engasjement hos Fotograf Reimers Atelier, er hun en synlig aktør innen kommersiell fotografi gjennom egen virksomhet.

Med bred erfaring innen oppdragsfoto og studioarbeid, oppsøker Sommer gjerne de smalere uttrykkene, særlig innen dokumentarfotografi.

Kontkatinfo: Pernille Sommer, hei@pernillesommer.no, tlf 95809971, Studio i Strandgaten 203, www.pernillesommer.no
Veronika Stuksrud er en engasjert og sprudlende reklame- og portrettfotograf med studio i Skuteviksbodene 13 i Bergen. I tillegg til foto er hun veldig glad i en aktiv livsstil. To av bildene hun har tatt på sine turer rundt om i Norge er nå blant topp 10 i Reportasje-kategorien i Landskonkurransen.

Kontaktinfo: Veronika Stuksrud, veronika@stuksrud.no , Tlf: 98077188, www.veronikastuksrud.no , Studio i Skuteviksbodene 13
Christin Eide er født og oppvokst på Østlandet, men har valgt å basere seg i Bergen. Som kunstner og eventyrer fokuserer hun på bryllup og elopement tatt på spektakulære

steder i Norge, Island og verden utenfor. Christin ble tildelt Årets Fotograf i 2014 og Årets Beste Bryllupsfotograf i 2019 av Norges

Fotografforbund. Hun trives best ute i naturen, så ved å kombinere eventyr med fotografi får man det beste av begge verdner.

Kontaktinfo; Christin Eide Photography, hello@christineide.com , www.christineide.com
Natasha Busel er Portrettfotograf med studio på Kokstad. Natasha ble kåret til Årets Fotograf i Bergen Fotograflaug sin Laugskonkurranse i 2020 og 2021. Hun har hovedfokus på barn og bryllup, men har forøvrig stor erfaring på de fleste typer oppdrag både i studio og ute i naturlige eller urbane omgivelser.

Kontaktinfo: Fana Fotostudio Fotograf Natasha Busel, foto@natashabusel.no, www.natashabusel.no
118 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page