top of page

Lokal fotograf markerer seg internasjonalt

Oppdatert: 28. aug. 2023

Bergen Fotograflaug er imponert over hva vårt medlem, Pia Rothmann, har klart å oppnå i løpet av kort tid. Og vi ønsker å dele hennes resultater fra flere konkurranser denne våren her med dere, til glede og inspirasjon.

Tekst: Siw Edvardsen. Foto: Veronika Stuksrud

The Portrait Master Som profesjonell fotograf har Pia Rothmann, gjennom fire år sendt inn 100 bilder til The Portrait Masters (TPM). Dette har resultert i en Master Akkreditering i TPM, med 7 Sølv (80-89 poeng), 39 Bronse med distinksjon (75-79 poeng) og 54 Bronse (70-74 poeng). Gjennomsnittlig vurderes det mellom 4000-6000 bilder per innsendelse i denne konkurransen, to til tre per år, og Pia Rothmann har deltatt i ni av dem. Les mer om The Portrait Master her.

WPE

WPE, en annen internasjonal konkurranse, annonserte i januar i år at Pia har landet en 18.plass sammenlagt i 2022, som gjorde at hun havnet på topp 100-listen i verden. Et resultat av 19 Sølv og 6 Bronse. WPE er en konkurranse med 11.000 medlemmer, fordelt på 160 land. Les mer om Pia Rothmann i WPE Awards her.

FEP Awards Det stopper ikke her. Første uken av mars i år fikk Pia vite at hun er finalist i ”People & Portrait” i FEP Awards (Federation of European Photographers). Og denne kåringen fant sted sist lørdag, 15.april, i Praha.

Her var det en deltakelse på over 300 fotografer, som hadde sendt inn mer enn 2900 bilder, fordelt på 12 kategorier. Og Pia Rothmann havnet på 7.plass sammenlagt blant topp ti i kategorien ”People & Portrait” med 1 Distinction (Sølv) og 5 Merit (Bronse). Les om FEP Awards her.

Landskonkurransen & Laugskonkurransen 2023

I tillegg har Pia fått gode resultater i NM for profesjonelle fotografer, Landskonkurransen 2023, hvor hun kom blant ”Top 10” i kategorien ”Kreativt portrett”. Premieutdelingen fant sted 25.mars i Drammen. Her fikk hun med seg 1 Bronse, 2 Hederlig og 3 Antatt. Les mer om Landskonkurransen her.

Og ikke minst ble hun fredag 10.mars kåret til ”Årets Fotograf i Bergen Fotograflaug”. Som resulterte i 1 Sølv, 2 Bronse og 1 Hederlig Omtale. Se vinnerbildene i Laugskonkurransen 2023 her.

Dette er prestasjoner på høyt nivå, med fantastiske resultater fra en lokal fotograf på Askøy, rett utenfor Bergen.

Vi gratulerer!


67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page