top of page

Søndagstur for medlemmene

Søndag 25. september var det duket for søndagstur for medlemmene i Bergen Fotograflaug. Vi samlet oss på bystasjonen hvor Siw Edvardsen hadde fikset transport. Inn på plassen foran oss kom det kjørende 3 gamle Volkswagen-busser. Som en ekstra turglede ble det utdelt kvikklunsj før vi dro avgårde. Godstemingen i bussene var absolutt på topp!


Foto: Veronika Stuksrud og Kristine Ristesund


Bussturen tok så et stopp hos Studio Nordhordland hvor Arne Årseth tok oss gjennom sin historie og reise som fotograf og rammemaker. I tillegg fikk vi presentasjon av den imponerende boksamlingen hans. Fotograf Arne Årseth har gitt ut hele 17 bøker, og det dukker mest sannsynlig opp flere med tiden. Jeg tror vi alle ble imponert over hvor mye handlekraft det er i denne mannen, - du er helt fantastisk, Arne!


Når vi skulle dra fikk vi som besøkende en flott overraskelse og gave fra Arne. Han hadde plukket ut et utvalg av sine bøker, hvor alle kunne få velge seg en bok og få den signert. Tusen hjertelig takk! Sjåførene fikk også hver sin signerte bok som gave fra lauget som takk, - "Biler i Norge før 1970" av Arne Årseth. Disse ble meget godt mottatt av sjåførene. Veldig kjekt!Foto: Veronika Stuksrud og Kristine Ristesund
Turen gikk så videre til Egon i Åsane hvor vi koste oss med god mat og drikke, før vi turet hjemover i de flotte gamle bussene.


Foto: Kristine Ristesund og Inge Krossøy


Vil du bli med på fremtidige treff? Bli medlem i Norges Fotografforbund, og du blir automatisk medlem i ditt lokale laug i tillegg.


Tekst: Siw Edvardsen og Veronika Stuksrud Foto: Kristine Ristesund, Veronika Stuksrud og Inge Krossøy

59 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page